Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, April 23, 2009

Domino's pizza

petang kelmarin..umie g makan pizza ngan hubby..mula2 tu nak makan pizza hut tp memandangkan nak g parking kat alamanda so..x jadi.. Umie decide ngan hubby nak g makan kat domino's pizza kat presint 8..nasib baik la jalan x jam sb time balik kerja lak tu..

ni pilihan piza kita nak..nak yang tebal, nipis ataupun nak lebih keju..
umie pilih ynag ni classic hand tossed chicken paperroni dan chicken lasagna
sedap tau...

post signature


1 comment:

  1. Pizza sangat sdap. Tambah lagi kalau topping dia banyak and cheezy. hehe

    Umie pernah dgr berita sal DOMino di America baru2 ni? Kalau belum nengok ni.. saje nk kongsi since Umie ada buka topik pizza ni. hehe

    http://aiman15drift.blogspot.com/2009/04/saje-cari-pasal-18.html

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...