Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, March 11, 2009

Moving Out...

Now..umie dah moving out dari rumah sewa umie..sekarang ni umie dah tinggal kat rumah quarters. Banyak gak la barang-barang nak kena packing ri tu sb nak pindah rumah baru kan..everything umie bawa ke rumah baru kecuali almari..umie jual je kat housemate umie sb payah la nak pindahkan almari tu..

sebahagian barang-barang umie


umie dah tinggal kat rumah sewa tu almost 2 tahun sejak awal Disember 2006 then moving out 7 Mac 2009...Banyak kenangan manis dan pahit umie berada di rumah tu akan tetap umie ingat sampai bila-bila..macam tak terasa pulak dah 2 tahun tinggal kat rumah tu..Before umie pindah dari rumah tu dulu, umie kena cari pengganti umie supaya duit deposit umie dikembalikan semula pada umie..so umie dah dapat dah pengganti umie iaitu Siti Zulina binti Zulkipli..Zue ni pun budak Sarawak gak. Umie rasa bersyukur sangat dia dapat pindah kat rumah tu sb rumah sewa umie memang lengkap dengan peralatan elektrik seperti mesin basuh, peti sejuk, tv dan sebagainya...Thanks zue sb sudi nak menyewa di rumah sewa umie...
Sekarang ni umie dah tinggal di quarters Presint 14 yang baru yang mempunyai 4 bilik termasuk bilik stor dan 2 bilik air.

Ruang tamu yang luas

Dapur



2 comments:

  1. besarla.best tu.dok brape org kt umah baru?

    ReplyDelete
  2. umie akan duduk ngan bakal husband umie. lagi pun dalam tempoh 5 hari lagi umie akan menamatkan zaman bujang..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...