Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, March 11, 2009

Idea

assalamualaikum semua...hari ni baru la ada idea umie nak blogging..start dari awal bulan 3 ri tu xda idea nak write on this blog..umie just belek-belek blog org lain then baca jer..seronok gak dapat baca blog org lain ni..dapat bagi umie idea dan pengetahuan..dah lebih kurang 2 minggu umie x blogging...umie dapat la jumpa blog kpg umie iaitu blog kampung belawai, kampung rejang then sarikei..nice blog..
early of this month umie busy sgt sb minggu ni last umie kat ofis sb minggu depan dah nak start cuti kawin..umie cuti start 16/3-31/3..so awal bulan April umie balik ofis semula...1/4 kat ofis title "Cik Umie akan bertukar ke "Puan Umie"..hahaha...dalam 1 minggu lagi umie akan jd isteri kepada Mr. ***L [nama dirahsiakan untuk sementara waktu...just budak ofis je yang tau...]. Dalam blog ni pun..umie x pernah nak mention nama tunang umie kan..anyway..biarla menjadi rahsia sehingga sah menjadi suami umie. For all my friends..doa-doakan la majlis umie diberkati dan berjalan dengan lancar...Ammmiiinnnn...

3 comments:

  1. huahuauhauhauhaua....kak umie nk jd isteri org...xcuak ker?? jahat btul sy ni menakut2kn org..xsabar kn nk jd isteri org?? sy on xsabar..hahahhahahahahha......

    ReplyDelete
  2. hehehe...neves ni...cuak la jugak ni..entah mcm mana la lepas kawin ni..sesuatu yang akak xleh nak bayang kan buat masa sekarangn..

    ReplyDelete
  3. tahniah umie..moga berkekalan dan bahagia selamanya..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...