Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, February 24, 2009

Tag from DhAn..

5 Romance movie i like..


1. You have to point out 5 romantic movies that you would love to share with your loved ones.

2. It doesn't have to be in order.. as long as you love the movies, it will be fine.

3. You have to tag another 5 person to answer this tag.




Kate Winslet dan Leonardo DiCaprio pasangan yang sungguh romantic. Sanggup lagi nak sehidup semati...







Adam Sandler dan Drew Barrymore. Umie suka tengok Drew..comel..Adam pulak slumber jer dia nak pikat drew dala movie ni..





Anna Hathaway ni comel sungguh..dia berlakon sebagai princess yang humble dan yang cute nyer..time kiss budak laki tu kaki dia terangkat..hehehe





JLo jadi maid..so sweet..suka watak dia dari maid pakai gaun mahal..







Julia Robert..kesiannya la kalu jd watak Julia ni..kalu umie..memang nangis la kalu tak dapat laki tu...
***Lepas ni umie nak tag lea, arina,della, ynaa dan ayu

2 comments:

  1. yeah!!!~
    y best friend wedding tu mmg sgt sdey!!!
    *s0b sob~

    ReplyDelete
  2. anyway~
    thanks 4 f0ll0wing sis!

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...