Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 28, 2009

Cuti-Cuti


hai..dah seminggu umie x update blog ni..22/1 ri tu umie cuti nak uruskan borang kebenaran nikah kat batu pahat untuk bakal suami umie..nasib baikla semuanya dah selesai..alhamdulillah. Sepanjang hari Jumaat tu memang rushing la nak siapkan semuanya...lagi pun xlama lagi umie nak kahwin..kad jemputan pun x tempah lagi...Binggung gak ni..dah la umie jauh dari keluarga..semua perkara nak kena buat sendiri. Dah selesai semuanya umie boleh la ronda-ronda batu pahat. umie pergi air hitam, BP mall dan byk lagi la umie pegi..seharian dok dalam kete je...sampai naik pening dah kepala umie...malamnya pulak dok rumah je..senaraikan nama jemputan yang nak datang ke majlis umie nanti..

umie kelaparan..makan kat Chicken Rice Shop kat BP Mall

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...