Follow Us @umie.sapidah

Friday, November 14, 2008

Trip to Kelantan dan Terengganu

Dah lama saya idam-idamkan nak pegi Kelantan dan Terengganu then akhirnya tercapai juga..Bulan Mac 2008 ri tu..ada wat mesyuarat di Kelantan so berpeluang la juga nak ronda-ronda Kelantan. Best gak Kelantan ni..sesiapa kaum hawa yang nak g bershopping tudung tu meh la datang ke Kelantan, best giler. Mesti mata terbeliak tengok tudung yang mcm jenis kat sini...Time wat trip Kelantan tu baru je 3 hari lepas mengundi...Then on the way balik ke Putrajaya, trip kitaorg singgah la ke Terengganu.

memang meriahla ngan benderanye

Arina, Farah n Umie time kat Rantau Panjang, Kelantan

Membeli-belah di Pangkalan Kubor, Kelantan

Pantai Batu Buruk, Terengganu

My Froggy








No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...