Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, November 14, 2008

Trip to Kelantan dan Terengganu

Dah lama saya idam-idamkan nak pegi Kelantan dan Terengganu then akhirnya tercapai juga..Bulan Mac 2008 ri tu..ada wat mesyuarat di Kelantan so berpeluang la juga nak ronda-ronda Kelantan. Best gak Kelantan ni..sesiapa kaum hawa yang nak g bershopping tudung tu meh la datang ke Kelantan, best giler. Mesti mata terbeliak tengok tudung yang mcm jenis kat sini...Time wat trip Kelantan tu baru je 3 hari lepas mengundi...Then on the way balik ke Putrajaya, trip kitaorg singgah la ke Terengganu.

memang meriahla ngan benderanye

Arina, Farah n Umie time kat Rantau Panjang, Kelantan

Membeli-belah di Pangkalan Kubor, Kelantan

Pantai Batu Buruk, Terengganu

My Froggy








No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...