Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, February 23, 2014

Majlis Kawin 2014

Assalamualaikum...

Baru 2x post something kat blog bulan ni...
9.2.2014 umie g kenduri kawin kat kompleks Sukan PKNS di Kelana Jaya.. Kenduri kawin anak bekas EO umie dulu...alhamdulillah.. ramai gak yg datang... EO umie dulu memangg sorang yg baik.. dia jaga betul anak buah dia..tp skrg dia dah bertukar ke Shah Alam..kalau di g mana-mana.. melancong dlam negara atau luar negara ker ada jer buah tgn dia beli utk 1 cawangan umie tp saper g direct bawah dia memang dia akan bagi lagi special...hehehe...rindu pulak rasanya kat puan..skrg ni dia tengah cuti tanpa gaji selama 3 bulan.. sb nak uruskan majlis kawin anaknya..

mesti ambik gambar ngan mak pengantin sb puan ni memang suka bergambar..hehehhe


ni pengantinnya... anak sulung puan.. menantu pertama lak tu...
4 org adik beradik dan yang bongsu pulak perempuan....
umie doakan moga perkahwinan ini akan kekal abadi hingga akhir hayat..aamiin... moga dapat anak yang comel2.. menjadi menantu yang baik utk puan...



1 comment:

  1. nampak meriah jak
    moga sidak 2 ya bahagia n dimurahkan rezeki

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...