Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, September 30, 2012

Exam F29 2012 dah lepas...

Assalamualaikum...

alhamdulillah...
sabtu..dah lepas..akhirnya umie duduk gak exam yang SPA wat utk jawatan F29..
erm..soalan math yang sungguh mencabar..masa mcm x cukup jer nak jawab....

untuk soalan yang berkaitan ngan IT lak...so far..lepas tanya hubby jawapannya..setakat yg umie ingat then mr. hubby kata betul..memandangkan mr. hubby pun menjawat jawatan F29..so far, byk gak membantu umie untuk duduk exam ni dan dia pun bagi galakan kalau umie dapat jawatan ni syukur sgt2 sb memang dah minat umie...tp kalau keputusannya tidak memihak kepada umie, umie redha jer la...

so far..yang umie ingat pasal soalannya adalah..: 

  1. apa tugas CIO?
  2. pasal peranti input dan output
  3. enjin carian
  4. topologi 
  5. LAN
  6. WWW
  7. OS

ermm..setakat tu jer la umie ingat..kalau ingat lagi umie tambah lagi yer...
soalan untuk isu semasa pun ada gak..rasanya u all boleh jawab kot..hehehhe....


2 comments:

  1. pas exam, kne hadiri Pusat Penilaian Kompetensi kn..pas tu dpt keje terus ke?

    ReplyDelete
  2. @Anonymous

    xdpt lagi rasanya...kena temuduga lagi...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...