Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, January 26, 2012

My temporary header

Assalamualaikum...

dah mlm-mlm gini baru nak publish n3...
actually..umie sibuk ckit..bukan sibuk pasal kerja kat ofis byk tp sibuk kerja sendiri jer...hehehe...

now..kalau u all perasan..umie dah tukar header baru blog ni...
ni just untuk sementara waktu jer la..sementara tu umie nak wat header yang lain....so...
header lama umie dah tukar ke header yang baru...


yang atas ni header lama umie..bg ni guna photoscape dan picasa jer...



ni lak temporary header jer...
umie still kekalkan ayat yg sblm n...tp nak create yang baru ni..kena fikirkan ayat yg sesuai lak yer..samada nak kekalkan atau nak buat yg baru...
yang ni umie wat guna photoshop..


so..tunggu jer lah yer...nanti umie update lagi k...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...