Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, August 03, 2011

Anniversary ke-5

Assalamualaikum...

Selamat menyambut Bulan Ramadhan...
masih lagi blm terlambat untuk umie wish u all kan..sb hari ni baru puasa ke 3..alhamdulillah..so far..puasa ni umie rasa seronok sgt..hopefully kalau dapat full kan 30 hari tu alhamdulillah...tp mcm mustahil jer kan...mana tau Allah makbulkan doa umie....amin...

hari ni 3.8.2011
genapla 5 thn umie bermastautin di semenanjung ni...
umie xla memilih utk dtg ke sini tp memang dari 1st penempatan umie sebagai kakitangan kerajaan memang dah ditetapkan di semenanjung..alhamdulillah...umie diberi pilihan untuk bekerja di Putrajaya...

so far..umie dah berpindah 4 buah rumah selama duduk di sini..dan rumah ke 4 adalah rumah umie sendiri..alhamdulillah..dan tp ofis nyer still tpt yang sama selama 5 thn...
ada gak plan nak bertukar ke tempat lain...tp kalau di izinkan Allah..dapat rezeki lain..insyaAllah, nak gak cari pengalaman di tempat lain...

td cari gambar lama 1st daftar tp x jumpa lak...tp gambar yang terbaru adalah...

.
.
.
.
.
.



hehehe...suka beno ambik gambar sendiri...hehhehe...gambar 1.8.2011..peace..




2 comments:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...