Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, May 09, 2011

Mummysyafie Giveaway

Assalamualaikum...

Tengahari baru ada mood nak update blog setelah mata segar tgk hadiah utk mummysyafie Giveaway ni...

sesiapa yang nak join giveaway ni meh la join..hadiah memang lumayan..rugi x masuk..banner ni pun cantik..sesuai dgn blog umie yang warna pink..hehehe



syaratnya senang jer...
1. jadi follower - done
2. buat n3 - done
3. letak banner kat sidebar n backlink n3 - done
4. tag 3 org -done (monalea, zana, mrs. fiza)
5. tinggalkan perkataan "saya nak GA ini" berserta url 'contest' peserta di ruangan komen.

tarikh tutup 16 Mei 2011 pukul 12.30tgh


cantik x hadiah ni...
so u all apa tunggu lagi....join la giveawaya ni...

so..everything done...turn u all lak....ok..gud luck

5 comments:

  1. Kmk baruk jak follow mummy syafie tuk tp bukan sbb nak join contest, kmk ney pat join hehehe...

    ReplyDelete
  2. @wa khairul onggon

    kenak xpat join tek? ok bah dapat hadiah ya..mun ktk dapat boleh berik ngan org lain hadiahnya..hehhe..

    ReplyDelete
  3. @ct N honey

    boleh...boleh..sila kan..join jer..

    ReplyDelete
  4. best gilerrr!! ok kita nak join ni jap lg bg link

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...