Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, February 14, 2011

Aku Asyik Bercerita Anak Org tp nak cerita anak sendiri pun ntah bila lagi...Kalu umie Wat Contest Teka Gambar..ada org nak join x?

Assalamualaikum....

waaarrrgggghhhhh....
geram ke aper tu? hehehe....
geram dgr org ramai pregnant tp sendiri x pregnant lagi...alhamdulillah...
adalah rezekinya tp entah bila pun xtau..
kehulu kehilir canang org mengandung dan org bersalin..tp entah bila la aku nak canang sendiri menngandung ni...

dah tengok budak kecik ni..memang suka lah sgt...tp rezeki xda nak wat mcm mana...

so..n3 kali ni umie nak tunjuk lak gambar anak saudara kembar umie ni...
gambar ni umie cilok dari fb kakak ipar umie...tp dia namakan fb dia sempena nama anak kembar dia ni..Afiq Arfan dan Afiq Akram...


ni umie x sure umur brapa..time dia bersalin hari tu lebih dari seminggu baru umie dapat tengok...nampak berbezakan..seorang putih dan sorang lagi kulitnya gelap ckit..




syoknyer diaorg ni tido...




time ni muka nampak seiras jer...
dua-dua mula badan nak naik...
geram jer tgk pipinyer...




yang ni u all dapat bezakan x? hehhehe...cuba teka..
mana satu akram..mana satu arfan...
dah besar..saiz pun berbeza sgt..dah mcm bukan kembar...

apa kata kalu umie wat contest teka kembar ni.....
ada yang nak join x?

kalu ada sambutan...adalah hadiahnya utk peneka terpantas, terawal dan betul...


UPDATE:

kepada sesiapa yang ingin menyertai contest ni...sila tinggalkan komen..just taip "nak join.." dan n3 khas utk contest ini akan dibuat setelah menilai bilangan yang ingin menyertai...jangan tinggalkan jawapan anda di n3 ini..hadiah untuk contest ini adalah berupa..emas 24 karat....opppsss..salah taip lak..heheh...hadiah adalah seperti tudung xpress/syria/shawl/anak tudung@inner pjg...memandangakan ada yang telah meneka di n3 ni..komen xakan dipublish buat sementara waktu..hehhehe

6 comments:

  1. cmel nye mereka.
    warh.
    jelez la.
    dapat bby kembar.
    nak join.nak join.mne taw lau teka2 btul lak an.hehe

    ReplyDelete
  2. mok coba juak lah... kiri arfan, kanan akram...

    beza da jak kembar tok dah besa..

    ReplyDelete
  3. insya allah umie
    ada rezeki jugak buat kita nanti..
    sama2 usaha k..
    nanti if ummie balik bp..boleh ler roger2 zana...boleh zana bawa ke tempat zana berurut..insya allah...mana tahu serasi kat sana kan..

    hurm....alololo..nie kalau suruh teka nie...mmg tak tahu ler.....

    ReplyDelete
  4. salam..

    semuanya comel2 sukar nak dibezakan..

    :)

    ReplyDelete
  5. alamak, mase kecik2 muke same je tapi bile dh besar saiz bdn lain pulak.. hu3... nk join, nk join!!!

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...