Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, June 21, 2009

Jubah

Petang semalam...umie ngan hubby g jalan-jalan ke PKNS Bangi..ingat nak survey je jubah kat situ sb kat sini memang byk kedai yang jual jubah...umie teringin la jugak nak pakai jubah ni.. time belajar Form 6 dan poli dulu pernah gak pakai jubah g kelas...memandangkan sekarang ni baju umie byk dah ketat..boleh kira ngan jari je baju yang boleh dipakai..semenjak kawin ni..berat badan umie makin la bertambah-tambah..gitu gak ngan hubby umie tu..
mula-mula ingat nak g tempah baju je..lepas tu fikir balik..tempah ngan harga jubah ni pun bukan jauh beza sangat..kalu tempah pun ambik masa 1 bulan gak..kalu nak beli baju kurung pun garenti x muat gak sb dah survey byk kedai dah..baju jubah yang umie beli pun saiz 54 baru nampak ok..bukan apa...
sebelum ni..hubby umie pernah galakkan jugak umie pakai jubah g kerja..tp umie fikirkan la dulu kan..nanti terkejut la pulak org nengok nanti..tp kalu budak ofis umie..memang x kisah sb diaorg tau dah hubby umie mcm mana orgnyer..x mustahil la umi pakai gitu..then 1 lagi dia request kat umie nak soh pakai tudung labuh...InsyaAllah..kalu dibukakan pintu hati umie..memang umie akan pakai..sblm ni pun umie pernah ckp kat mak umie nak pakai tudung gitu tp mak umie x kasi tu pun sblm kawin..umie tau dia sebagai suami memang berhak ke atas umie..alhamdulillah,umie bersyukur dapat jumpa dan di jodohkan dengan hubby umie...dan ramai org kata muka umie ngan hubby memang seiras..ada org kata dah mcm adik beradik..sblm kawin kalu jalan-jalan ke KL pun org ingat dia suami umie padahal time tu bertunang lagi..org kata muka seiras ni jodohnyer pjg...aaammmmiiiinnnn...umie tau segala apa yang dia lakukan adalah untuk kebaikkan umie dan hubby untuk dunia dan akhirat...
Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. alhamdulilah la umie..mun bertukar ke arah kebaikkan semua nya ok jak

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...