Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, April 29, 2009

Tag dari Iza


1. Nyatakan 4 sebab mengapa korang suka dengan gambar di atas.

  • so sweet sangat
  • baju yang umie pakai ni kakak yang jahitkan khas untuk umie
  • jd model untuk wedding umie sendiri
  • mcm x caye je boleh pakai gaun then posing ikut suka je... (thanks to my fotograper umie)

2. Bilakah tarikh pernikahan korang dan di mana?

  • 18 Mac 2009 (Rabu) - di rumah beralamat Kampung Belawai, Sarikei..Sarawak

  • 3. Apakah warna tema majlis perkahwinan korang???
  • Nikah - Putih ; Pink+biru turqoise utk sanding rumah umie, baju gaun -purple then pink+silver rumah hubby

  • 4. Mengapa korang memilih si dia tuk dijadikan teman hidup???
  • dialah insan yang bertahta di hati umie..walaupun masa perkenalan umie ngan hubby tak lama terus kawin.

  • 5. Nyatakan harapan korang dengan ikatan perkahwinan ini.
  • semoga kami dikurniakan anak yang soleh dan solehah dan ikatan perkahwinan ini akan kekal hingga ke akhir hayat.

    6. Tag 4 orang lain tuk buat tugasan ini..
  • Monalea
  • Kak ain
  • Na Shari
  • Mrs Bubu


    :Mrs. Kpost signature

5 comments:

  1. xcuse...gmbr pe ek nk tepek...gambr kawen y paling dgemari ker? soalan cam xcomplete y no 1

    ReplyDelete
  2. xcuse...gmbr pe nk tepek..soalan no 1 tu cam xcomplete...gmbr kawen y dgemari ker

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. anda memang rajin menjawab tag.. bagus3x

    ReplyDelete
  4. cantek gambar tu.. hehe..
    photographer edit sekali ya? huhu..

    ReplyDelete
  5. *nazz
    sy memang rajin pun tp tengok keadaan la kalu x busy

    *ayie
    aa..photographer yang editkan utk umie..itu gambar ambik kat rumah sb dia bw sekali kain hitam utk background nye..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...