Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, March 12, 2009

Sarapan Pagi




Morning girls...tau dah..ramai kaum hawa je yang akan baca blog umie ni..anyway..tak nak menghampakan kaum adam...Morning guy...umie nak mention sikit kat sini..Hari ni la 1st time umie bawa sarapan nasi goreng ke ofis..sblm ni xpernah pun nak bawa..lagi pun sekarang ni..umie masak garenti aje ada org akan makan..iaitu mr....???..Saper lagi kalu bukan tunang umie..hehehe


Nasi Goreng

Biasanya kalu sarapan pagi umie akan makan teow sup atau nasi kerabu...so hari ni nak tukar selera la pulak..Kalu gi kafe umie salalu beli kat stall ACU RASA. Umie suka nasi kerabunya..memang sedapla..Sori la kalu x tunjuk gambar sb kesedapan nasi kerabu lauk paru tu yang buat umie lupa je je nak ambik gambar..hehehe


Acu Rasa



post signature

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...