Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, November 24, 2008

Meeting...

Jumaat ri tu...semua Unit Perjawatan g la meeting...Umie xtau la Bos umie nak wat meeting kat tempat ni..dah la x pernah pegi..time pegi tu sesat la pulak sampai ke Nilai..hehehe...Dah la driver tu pulak x pernah pegi tepat tu, terpaksa la U-turn balik..Sampai je tempat tu..bos umie dah tanya naper lambat sgt...so kitaorg ckp la nak kena isi minyak la dulu padahal sesat..hehehe. Best gak tempat tu sb kawasan berbukit...ni la tempat yang umie maksudkannya tu...



De Palma, Sepang

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...