Dah beberpaa hari blog tak berupdate. Sibuk sikit kalau hujung minggu ni. Marathon tengok drama korea, buat poster iklan banyak-banyak sb nak update ig dan fb page Shaklee. Dah alang-alang nak update ig tu umie update sekali la kat sini.

2 Julai, Shaklee buat pre launch produk terbaru Shaklee. Actually umie dah pernah rasa dah Life Shake Elderberry ni. Itupun umie dapat free dari Shaklee. Alhamdulillah Shaklee abgi free kepada leaders. Banyak sebenarnya Shaklee pada effective leaders ni. Kalau you all dah join Shaklee atau belum lagi join, time nilah nak join Shaklee. Tak perlu nak keluar rumah nak promote dan memang ramai yang cari ejen Shaklee yang berdekatan dengan rumah diorang dan mungkin you pun salah seorang bakal leader tu dan ramai orang cari. Kalau ada yang berminat nak join, boleh join team Shaklee umie kalau nak. Yuran pun mampu milik RM35 sahaja dan cepat dapat pulang modal.

Okay, pasal produk terbaru Shaklee ni, ada campuran Elderberry di dalamnya. Biasa customer tanya, ada tak perasa lain selain vanilla? Inilah salah satunya yang Shaklee dah buatkan untuk you all yang nak ari perasa lain selain vanilla. Rasa life shake ni sedap dan mengenyangkan.



Nak tahu lebih lanjut boleh teruskan membaca poster umie share dalam ni.



Kenapa Shaklee pilih elderberry dari buah-buahan yang lain?



Amalakan 2 scoop sehari you all boleh dapat sarapan berkhasiat, perlindungan dan kesihatan pencernaan iaitu mudah lawas sb life shake ni banyak serat, snek sihat. Tak tahu nak makan apa dan dah jemu makan nasi setiap hari, boleh amalkan minum life shake ni. Pengurusan berat badan yang sihat. Sesuai juga untuk yang tengah diet. Tenaga dan rasa kenyang lebih lama.

Banyak manfaat yang kita boleh amalkan bila minum life shake ni. Umie pun tak sabar dah nak tunggu Life Shake umie sampai. Untuk pre launch Life Shake ni Umie dapat kouta 3 tin sehari sehingga Life Shake habis dalam sistem. Stok akan ada untuk distributor biasa pada bulan 9 nanti. Jadi 2 bulan nak tunggu stock masuk pasaran Malaysia semula. 

Jadi, dengan peluang yang ada ni you all kena grab awal-awal untuk rasa kesedapan Life Shake ni. Nak order boleh jer roger umie 0134215713.