Follow Us @umie.sapidah

Tuesday, January 23, 2018

Majlis Amanat Tahun 2018 dan Ikrar Bebas Rasuah

Isnin hari tu, ofis buat Majlis Amanat Tahun 2018 dan Ikrar Bebas Rasuah di Auditorium Kompleks E. Dekat jer.. Sebelah ofis jer pun..hihih..

Umie dan kawan-kawan pulak jadi Urus Setia Pendaftaran. Itu jer la tugasnya start dari mula-mula umie kerja di ofis lama sampai la sekarang ni. Umie memang suka kalau ada apa-apa event mcm ni..hehe.




Urus Setia pendaftaran pada hari tu.




Kami pakai baju sedondon. Baju Aras 9. 
Kain ni umie beli di kedai Nurjannah Collection. Murah jer pun, RM37.00 sahaja tapi warnanya nampak menarik kan..

Kalau ada yang berkenan nak buat pakaian seragam boleh jer jenguk di FB Nurjannah Collection



ni boss umie.. Berasal dari Sarawak jugak




See.. macam pantang nampak camera jer kan...hehehhee




So last but not least, inilah program hari tu. Ada jemputan dari SPRM, bacaan ikrar dan sebagainya. Walaupun majlis simple jer tapi amanat yang disampaikan itu sangat bermakna. Marilah kita sama-sama perangi gejala rasuah. Join Sabahat Gerah SPRM.





2 comments:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...