Follow Us @umie.sapidah

Tuesday, January 16, 2018

Genting Premium Outlet

2 hari akan driving sendiri pergi kerja memandangkan hsuband umie meeting di luar kawasan pulak tu. Bertabah jer la. Umie ni jenis yang tak suka driving dan kaki cepat sakit walaupun guna kereta auto sekali pun. Husband umie lebih rela dia yang drive sendiri dari nak soh umie drive. Kalau umie yang drive, perkara pertama yang dia akan tanya adalah:

 "kaki ok ke tak, sakit lagi?"
Maunya tak sakit bang oi..balik ni tolong urut kaki yer? hehehhe.. Mesti husband umie baca blog ni. Kalau dia tahu umie dah start berblogging balik, hari-hari dia akan baca apa umie update dan siap boleh komen lagi tapi dia tak tinggalkan komen kat blog ni tapi dia bagi tau sendiri kat umie..hehehhe. 

Hari ni husband umie update aktiviti dia hari ni.


See.. kat mana tu? Genting..


Semua gambar ni ihsan dari mr. husband yang pergi meeting kat sana



I is tengok gambar jer la yang mampu




Mesti sejuk ni.. kita yang duduk darat ni pun dah sejuk, apatah lagi yang kat atas gunung kan...hihihi




Directory. Boleh la tengok sebab bershopping supaya tau location kedai yang mana kita nak pergi.


Husband kata tempatnya tak best. Mahal.. ker saja nak buat isteri dia ni tak terliur nak pergi sana..hehhee... Umie pernah ke Johor Premium Outlet, Melaka Premium Outlet dan yang paling dekat ngan rumah Mitsui Premium Outlet. Kalau boring-boring tak tahu nak g mana, sebelum balik singgah Mitsui dulu cuci mata..hehehhe

Ni Genting Premium Outlet nak pergi bila entah.. Korang ada yang dah sampai ke sini ker? best ke tak?



4 comments:

  1. suka pegi genting outlet lagi dari mitsui tu. genting ni byk barang mampo milik skit

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yer ker? abul kata x best.. ker saja dia kata gitu jer..hahaha.. boleh la pergi ni lain kali..

      Delete
  2. mek dah pernah pegi kak memang best. tapi for me mun di compare semua premium outlets di msia tok, jpo jb best agik lah dari segi rega and barang2nya.
    mek ingin gi gpo agik tp nggu poket penoh lok bok best hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aok.. nang bena.. kmk suka JPO juak ya pun br 2x kmk g sia. MPO x best.. kecik gilak..hahahha

      Delete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...