Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, September 27, 2016

Love What You Do

What do you love to do?

Everything.. as long benda tu umie suka buat dan tak ada yang akan halang umie dari buat benda tu..tapi so far tak adalah nak buat benda yang bukan-bukan.

I'm free to do anything.. spend my time with my beloved one, spend my time surfing internet, watching korean drama the whole day, baking, reading, shopping n spend my money to buy something i want but it and i don't really need it buy i still want to buy it.

Can or not?

I want money freedom, financial freedom, time freedom too..

That's what i love to do...






Monday, September 19, 2016

Love Story




LOVE STORY


ooo..umie bukan nak cerita pasal kisah cinta umie tapi umie nak cerita pasal satu perfume yang namanya Love Story by Chleo.

Chleo dah keluarkan perfume ni pada September 2014 yang diilhamkan dari sebuah jambatan di Paris Pont des Arts in Paris padlocks.. You all tahu kan yang jambatan yang guna mangga untuk tulis ayat-ayat cinta kat padlock/mangga then manggakan pada jambatan tu.. then kuncinya dibuang di dalam laut atau buang dlm peti khas..

kalau you all baca wikipedia tau la sejarah guna padlock ni ni dari sejak dari dulu mengenai kisah percintaan semasa Perang Dunia 1.. Actually padlock ni nak mengingatkan kepada orang yang tersayang dan pada masa dahulu diorg letak mangga ni di pagar jambatan.. sampai la sekarang ni terikut-ikut..

Kalau you all peminat cerita korea.. mamang ada satu tempat di Korea yang kita boleh tinggalkan padlock ni, di Pulau Pinang pun umie rasa ada yang terbaru umie pergi ke Langkawi.. di Cable Care stage ke 2 tu.. tp dalam bentuk love..



Tapi Chleo ni lagi bijak.. dia expresskan rasa cinta tu pada perfume so keluarla perfume Love Story by Chleo ni..

ORIGINAL



Harga? RM591.50 tau.. tak mampu umie nak beli tau..hihih.. Disebabkan tak mampu nak beli perfume mahal macam ni la umie cari perfume yang inspired jer.. itu pun dah wangi...harga memang jauh lebih jimat dan murah dari original tapi baunya memang seakan-akan original..dan tahan lama.


INSPIRED DEXANDRA



Ni haaaa... perfume pilihan umie..Love Story Inspired Dexandra..murah dan jimat tau...Harga pun berbaloi RM65/RM70, 35ml. Jimat jugak berbulan-bulan pakai sembur dan tahan lama.. yang penting boleh bawa solat.. tu yang wajib kena ambik tahu.. perfume yang kita guna selama ni boleh bawa solat ke tak?


TESTIMONI



Perfume ni dah ada yang pakai so.. adalah testimoni perfume ni.. ni pun umie google dan terjumpa testimoni ni.. terima kasih kepada owner testimoni ni.

CONTACT


So.. kalau ada yang berkenan nak try perfume Love Story ni boleh roger umie k.. Kalau ada yang berminat nak jadi dropship pun dialu-alukan.. boleh dapat harga dorpship..

#whatsapp0134215713
#dropshipwanted
#dexandralover
#dexandra