Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, May 31, 2016

Lamanya tak update.. Dropship

Assalamualaikum dan selamat malam u all...

Lamanya blog tak berupdate...

Tapi alhamdulillah.. ada gak yang jenguk.. terima kasih kawan-kawan..

Banyak benda nak update sebenarnya dan yang terkini...dan baru beberapa minit.. umie dah join dropship untuk Perfume De'Xandra..


Tak ada paksaan.. tak ada yang propose minta join jadi dropship bagai.. tp umie sendiri yang berminat.. dah lama dah tgk orang post pasal minyak wangi ni tp just boleh tengok dan tak pernah try pun lagi..

Umie memang pakai minyak wangi tp selalu tukar-tukar..dan guna produk keluaran Malaysia jer pun.. Produk luar negara pun pernah beli masa buat hantaran akad nikah tahun 2009..lepas tu x beli dah sebab tak mampu nak beli..hehehe.. yang umie beli jenama HUGO Femme..itu pun x habis pun... beli pun dah mahal okay... RM3++.++

Now.. you can choose.. dah ada jenama keluaran Malaysia dan Bumiputera yang hasilkan minyak wangi yang setanding perfume antarabangsa.. tahan berjam-jam lamanya.. ada yang sampai boleh lekat kat baju walaupun dah basuh still  ada bau..

Bonusnya.. perfume ni boleh bawa solat...alhamdulillah.. macam ni la yang kita cari kan...

So anyone yang nak try perfume De'Xandra boleh jer hubungi umie...kos pos pun minimum memandangkan saiznya boleh dibawa ke mana-mana.


Ni TOP SELLING DE'XANDRA.. so ni la yang biasa customer order dan yang customer suka.

So..now i'm the members of De'Xandra Perfume.. so.. boleh la beli dari trusted dropship Umie..013-4215713 (whatsapp)