Follow Us @umie.sapidah

Friday, June 10, 2016

Sampai dah Perfumenya

9:13 PM 0 Comments
Alhamdulillah... sampai dah perfume yang di tunggu selama hampir 2 minggu...

Hari ni start dah buat promosi kat kawan ofis.. dah ada 7 botol yang dah di list down untuk di order ..4 botol dah dalam proses pos.. alhamdulillah...

Seronok pulak jual perfume ni rupanya..sebab ramai orang suka bau wangikan.. lagilah kita yang x mampu nak beli perfume mahal-mahal ni..



Happy tengok kawan-kawan yang beli perfume dapat beli perfume murah mcm ni.. bau dah setanding yang mahal.. saper yang tak nak kan...


So... umie beli la yang mini perfume 3ml ni setiap 1 dapat 20 botol.. boleh wat tester kat kawan-kawan.. mana tau nak order sekali kan...

Bulan ni ada diskaun untuk customer De'xandra tau..diskaun RM5 setiap botol khas dari 6 Jun 2016  sehingga 10 Julai 2016 jer tau... Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan 2 botol RM110/RM120 jer...jimat banyak dah tu tau...

Kalau ada yang berminat nak try tu boleh jer whatsapp umie...013.421.5713...