Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, October 18, 2015

Ombak Wear Bread Oil (Minyak Jambang)

1st of all... saya tak jual dan tak guna minyak ni..heheheh

Actually anak saudara umie yang pesan nak minta tolong belikan minyak since minyak ni katanya just ada di Semenanjung...

Dah menjadi trend sekarang ni remaja ramai yang bela jambang...macam wak doyok kan...nasib baik wak doyok jambangnya kemas...hehehhe


http://umikgadismelanau.blogspot.com

So inilah minyaknya..Ombak Wear Bread Oil..Harganya RM50 tp kalau pos RM60.. Ni husband umie yang tolong belikan kat Rare Distro Bangi pengedar minyak jambang ni...

http://umikgadismelanau.blogspot.com


Kalau nak bela jambang ni kalau genetik yang memang berjambang memang cepat jer tumbuh.. kalau genetik yang tak berjambang ni kena ambik masa sikit la..hehehhe

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...