Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, October 10, 2014

BAJET 2015

Bajet 2015

Alhamdulillah... perbentangan Bajet 2015 dah selesai di bentang.
Actually umie tak adalah nak mengharap ada pemberian bonus kepada penjawat awam.. kalau ada alhamdulillah...

Apa yang menarik perhatian umie masa perbentangan bajet 2015, semasa dalam kereta.. umie dengar berkaitan dengan cuti bersalin.


Untunglah pada yang ada anak sendiri dan beruntung juga pada yang ambik anak angkat.

So kalau ada yang nak tengok Teks Penuh Bajet 2015 boleh jer buka kat link bawak ni..time tengah buka blog ni terus jumpa pasal bajet 2015 ni..

Bajet 2015


No. Hp: 013-4215713 (sms/whatsapp) - 013-8213930 (sms/call)
Emel: shafiedah_n@yahoo.com
COD: Putrajaya, Bangi, Sepang, Nilai, Banting
Pos: Ke seluruh Malaysia dan luar negara

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...