Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, February 12, 2013

Tergoda dan mengoda

Assalamualaikum....

dah lama x main masak memasak...

so hari ni ada peluang dan ruang nak masuk ke dapur..
dah byk kali tergendala dan hari ni baru ada masa nak wat..
biasa kerjanya dok menghadap depan notebook jer...update status pasal Shaklee sampaikan dah jadi eddict dah ngan produk shaklee sb memberi impak yang besar kepada umie...


see..tergoda x...hihii..ni nak menambah lemak tp umie x perlu risau sb Omega Guard kan ada..hihihi...no risau2 dah..sb makna bukan menteka darah tp just nak jamak tu cukup la..hehhehe

2 comments:

  1. Best na aihh makan omega guard.. Kmk on diet juak dlm 5 bulan tuk tek alhamdulillah turun sampei 8 kilo.. Nektok dah nait balit 3 kilo pa jarang dah exercise.. hehe..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...