Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, February 06, 2013

Sabun Pure Marine Collagen Gred AAA(Purple)

Assalamualaikum...

blog umie ni dah jadi blog macam-macam ada...
yer la kdg2 ada kawan minta tolong promotekan barang dia...
so far umie x pernah menolak lagi selagi benda tu x bercangkah...

kalau ada benda nak post kat blog ni pun ok gak..xla sunyi sgt.. mcm la bajet ada org baca blog umie ni...hehhe..yer la..nak harapkan nuffnang bagi ganjaran lebih mana mungkin dan nehi mungkin...org masuk pun alhamdulillah..dari xda..kalau 1 org masuk tu dah kira adala org datang jenguk tu kan..anway..thanks la jenguk blog umie yang x seberapa ni..hehheh...

ok..sblm ni umie promote rumpai laut kan dan skrg ni umie nak promote sabun rumpai laut pulak..
sabun ni kawan umie dari sabah yang jual..dia kata kat sabah pun baru lagi sabun ni..so kalau kat sini harga pun boleh tahan gak la mahalnya..

meh umie bagi u all tgk gambarnya ok...


saiznya besar sikit dari sabun beras tu..tu kawan umie yang maklumkan...
kalau nak dapat harga murah boleh beli borong 12 ketul dah dapat harga borong..so..apa tunggu lagi..just pm me...(kalau nak dapatkan nom tel umie..ada kat side bar sebelah kanan tu...email n whatsapp pun boleh...


pssstttt: SHAKLEE tu umie sendiri yang punya ID tau..bukan org lain...selain dari produk shaklee..bukan umie punya...hehehhehe

4 comments:

  1. Boleh bagitau takk harga untuk borong lebih dari 12 ketul .

    ReplyDelete
  2. harganya rm20 seketul kalau ambik 12 ketul...xtermasuk kos pos..

    ReplyDelete
  3. salam... kalau beli sedozen, brapa harga utk sketul n termasuk postage ek?

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...