Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, February 15, 2013

1st trip

Assalamualaikum...

Dah beberapa hari x update blog.. sibuk ckit dan ada job wat blog for 2nd time utk assignment student...yg plg simple jer... (memang simple giler)... dah dia 1 group ni minta watkan yg plg simple dengan pengetahuan diorg yg cukup2 jer...hihihi

So lahirla blog tu... tp web blog tu dirahsiakan..hihihi...

Oklah.... petang smlm umie pg pos brg shaklee yg di order.. dan poskan sekali utk distributor sekali...ramai gak org kat pejabat pos bangi tu.. brg memang meninbun jer.. pttla berlaku traffic jam ada yg nak tuntut brg dah pos brg....



Pagi semalam pun ada org order then umie minta shaklee poskan terus kepada customer...so xdala nak risau dah...hihi...

Kalau yg nak tanya2 pasal brg shalee ni tu...bokeh jer tanya yer...samada pm umie di fb atau sms jer....

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...