Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, January 21, 2013

Baju kurung moden pendek

Assalamualaikum..

Ada x nama baju mcm tu? Hehehe...sukahati umie jer nak bubuh nama kat baju..hihihi..

Dah beberapa minggu terbengkalai nak wat baju tu..dah siap potong dan jahit tepi tp br berkesempatan nak menjahit sb apa..sb kesihatan tidak mengizinkan...asal masuk bilik jahit...mesti terbatuk2... konsentrasi nak menjahit pun jd low...dan mlm ni td br selesai jahit bajunya...


Nilah rupa bajunya...orang yang memakainya pun memang comel kecik jer..



Customer ni request nak wat lengan mcm ni...lengan cekak atau ada gak org panggil lengan cuff...



Kainnya pulak umie wat kipas belakang...blur lak gambar ni....



Haaaa....ni gambar dekat kain kipas tu..jelas....

Ok..esok nak serah kepada orgnya iaitu zue... harap2 la muat....hihi...
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...