Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, December 30, 2012

Online sampai lebam ::STREAMYX::

Assalamualaikum....

hampir sebulan x update blog..bukannya apa..nak kata sibuk sgt..x jugak..padahal rumah dah ada streamyx okay....ko ada? mestilah ada gak kan...hihii...

yang malasnya nak buka lappy tu yang lecehnya..kalau la ada destop kat rumah..kan best..on jer button then boleh surfing internet terus..kalau lappy ni..nak kena on lappy...on lak suisnya...masukkan pulak passswordnya...ermmm..sabar jer la.. dah on lappy ni..harusla boleh online sampai lebam...hehhehe..nak download movie pun boleh..hehehhe...

streamyx ni umie baru jer daftar 15hb TM datang rumah then pasangkan streamyx x sampai sejam pun..hehehe...sungguh la mudah...hihihi..apa tunggu lagi....meh la berstreamyx...hihi..

actually..kalau ada pilihan umie nak pasang unifi...tp memandangkan umie dok kat kawasan hutan dikelilingi oleh kelapa sawit ni..so coverage utk unifi x leh cover lagi...nanti kalau dah masuk unifi..bolehla upgrade jer..streamyx ke unifi...nama jer umie ni tempatnya bandar tp..hihii...still kemudahan x byk lagi..

ok..jap lagi nak update pasal ustaz don boleh...jap yer..jap lagi umie publish k...tungggguuuuu.....

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...