Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, October 20, 2012

Shawl Ariani

Assalamualaikum..

dah lama x menjenguk blog sendiri..ni kan pulak nak jenguk blog kawan-kawan..
lately agak busy ckit..di ofis masa terhad nak blog walking..di rumah pun gitu...

Khamis lepas..ada mesyuarat cawangan dan sambil tu wat majlis harijadi..
biasa wat time lepas gaji ker..tp kali ni diawalkan pulak...so x sempat la nak wat agih kat ucapan padahal dah siap print bagai..almaklumla..biasa umie jer yang benda tu..
pada hari tu umie dpt hadiah dari puan Faridah.. dan hadiah dari cawangan pun umie dapat..
yang bestnya umie dapat hadiah shawl dari Ariani..suka2..dan hari Jumaat tu umie terus pakai..hehehe...tq puan...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...