Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, July 09, 2012

ABC SS2 Shah Alam

Assalamualaikum...

sekarang dah masuk bulan Julai...n3 bulan Julai pertama pada hari ni...
sekarang cuaca x menentu kan..kejap hujan..jap panas dan tambah pulak musim jerebu skrg ni...

sedap x abc ni...hehehhe...teringin lak nak makan...
abc ni we all makan dalam hujung bulan 6 hari tu dan baru berkesempatan nak post kat cni...

sebelum ni umie makan yang dah siap tapau jer..itu pun opismate umie yang beli akalu dia keluar g Shah Alam dan balik bawa abc...memang marvelous la dapat makan time waktu panas...

ni..we all makan di SS2 Shah Alam..
mesti u all taukan mana tempat ni kan...saper yang dok kl n shah alam tu garenti tau dan glamour gak ngan budak Uitm Shah Alam kat situ..duduk makan situ rasa diri ni mcm student lak tu sb yang makan kat gerai tu majoriti student..heheh...terperasan nak jadi student kejap boleh..hehhehe...

harga 1 mangkuk ni rm3.50 kalau yang special..biasa yang special ni ada buah sikit dia letak...

so..u all..jamu mata jer lah yer..kalau ada sesiapa ibu yang mengidam tu..jemputlah ke SS2 Shah Alam...hehhehehe



1 comment:

  1. eyza pun suka makan abc ni kalau gi shah alam... yg bestnya sebab ada coklat.... tapi, dulu rasanya harga dia 2.50 jer.. dah naik harga rupanya... tp, setakat ni, eyza cuma jumpa kat shah alam jer abc ade coklat camni.. best...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...