Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, June 29, 2012

Perasaan yang bercampur baur...

assalamualaikum...

sedih giler rasanya ni...

dah lama dah nak update perasaan mcm ni...

sebentar td umie g lawat ofismate umie baru bersalin mlm kelmarin..
dan hari ni baru nak g melawat dia..
anaknya sungguh comel..

dan di fb umie telah luahkan perasaan umie...
dah la time tu pulak sambil layan drama korea cerita sedih lak tu..lagi la bertambah sedih ni..

kalau time kat ofis, boleh lagi cover ngan gelak depan kawan-kawan...tp hati x menggambarkan seperti kat wajah...balik rumah menangis...tu jerla yang boleh umie buat...

kadang-kadang umie boleh menangis kat depan komputer di ofis..
hanya tuhan jer tau perasaannya...

"Kenapalah....kalau jer lepas besalam ngan org lepas bersalin ni..mesti sayu jer rasa hati..sedih pun ada gak..bukan sekali 2..tp byk kali dah..."

umie dah terima dah walaupun Tuhan blm mengurniakan rezeki untuk ku...

aku ikhlas menerima seperti yang telah ditetapkan oleh-Nya...aku redha dengan ketentuannya...dan aku pasrah...semoga dengan keadaan ku ini akan terhapus segala dosa dan memberi peluang kepada aku dan juga suami ku untuk bersyukur.


5 comments:

  1. sabow ea kak..mngkin ada hikmahnye..:)

    ReplyDelete
  2. @pwincess Lov3y dOv3y

    tq...perkataan hikmah tu la yang menyebabkan akak rasa kuat...

    ReplyDelete
  3. sabar la...lom ada rezki..cuba jak sampe berjaya

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...