Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, June 22, 2012

Majlis Perpisahan Pn. Zehan

Assalamualaikum....

Dah 6 tahun dah umie kat ofis skrg ni...
org keluar masuk jer kat ofis ni..tp umie still kat ofis ni lagi...
ada sesetengahnyer baru jer register hari ni..esok dah nak tukar..mcm mana tu?

kalaulah umie berada di tempat mereka..apakah alasan yg umie nak bagi..
lagi pun..skrg ni..memang dah cukup senang umie dok ofis skrg ni sbnya..hubby umie pun 1 ofis yang sama cuma lain bahagian..walaupun lain bahagian..umie boleh lagi tengok dia lalu..hehehe

minggu lepas..ada seorg pegawai bertukar..
almaklumla dia gred N32 dan skrg memang tgh wat penempatan N32..memang nasib dia la dpt tukar dengan cepat...



inilah pegawai yang umie maksudkan tu...
pegawai ni memang sempoi..sb apa..umie boleh jer panggil nama dia tanpa perlu umie nak guna gelaran secara official..mula2 dia masuk cawangan umie pun dia dah remind..panggil nama jer katanya..so..umie panggil nama jerla..

serius u all..kadang2..kalau kita panggil seseorang tu cik @ puan..mcm ada gap jer
tp disebabkan atas urusan rasmi..so..kena la panggil cik @ puan...
nama pegawai ni Zehan..umur lak muda setahun dari umie jer...




so..hari isnin hari tu dia datang ofis sb memandangkan sblm dia dapat surat bertukar tu..umie n the geng yang g Pangkor tu x jumpa dia...so..kenalah dia dtg ofis balik...
just wat farewell kecik jer utk dia...

dia ni seorang pegawai yang sempoi..

hopefully...dia boleh mengembangkan bakatnya di tempat baru sb di ofis umie dia xleh nak tunjukkan kebolehan dia sb memandangkan unit prospek blm lagi beroperasi..so.. dia diofis jadi buku PKPA dan buku Undang-undang bagi we all..hehhe...
nak tau sebab apa..dia..cepat jer cari jawapan kalau yang melibatkan pekeliling ni sb pengetahuan dia tinggi dan byk idea...







No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...