Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, June 21, 2012

Gelagat Fasilitator dan Urus Setia

Assalamualaikum...

di resort ni memang cantik permandangannya...
ada swimming pool..ada pantai dan airnya lak dalam la jugak..
mandi pantai x sempat nak g...tp swimming pool tu ada la...

tengah perserta dok wat aktiviti masing-masing..so fasi dan urus setia pun ada aktivitnya jugak..
lepas habis jer jelajah semua aktiviti kat situ..apa lagi..aktiviti fasi dan urus setia adalah bergambar..heheheh

setiap gambar ada temanya..hehehhe




ni wat mcm termenung jauh....hehhehe



ni pulak anak-anak kapal tengah angkut perahu..hehehhe





ni..blur-blur tgh cari tema...hehehhe




ni bergambar ngan Tn Hj Mohamad Pakarul Razy..
Timbalan pengarah psikologi JPA
dia pun ikut jer...time ni dia otw nak g memancing



ni ingat nak g sembunyi kat pokok kelapa...
ni KC umie yang try guna dslr umie...hehehhe
mcm budak2 jer kan..hehehe



ni pulak tgh tunggu peserta g naik flying fox...



yang ni klakar..
pada mulanya umie nak p melangkah spider web ni...
tp..last2..kawan umie si woon ni boleh pulak dia tertarik sekali..hehhe...almaklumla ..orgnya kurus berbanding umie yang comel ni..hahahah..ni gambar candid oleh KC umie...



ni xtau apa...KC umie gak yg p ambik...dia kata mesti umie nak gak bergambar kan...meh sy ambik gambar awak katanya..last2 xtau nak posing mcm mana..hehhehe...


so far..seminar ni membuatkan umie rasa bercuti-cuti malaysia la pulak..
almaklumla aktiviti x padat dan relax jer...
permandangan lak cantik....
















No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...