Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, June 20, 2012

Aktiviti Bina Semangat Teluk Dalam Resort, Pulau Pangkor



Assalamualaikum....

Minggu lepas ada seminar di Teluk Dalam Resort, Pualau Pangkor..

Seperti biasa..umie memang akan jadi urus setia jer la..lagi pun seminar ni untuk kumpulan sokongan II..actually, seminar ni sepatutnya dibuat pada bulan Mei hari tu..tp disebabkan ada majlis APC, terpaksa lah ditunda ke bulan 6..nasib baik la resort tu still available pada tarikh tu...

Seminar ni byk aktiviti dalam kelas jer...kalau dalam kelas tu biasalah wat LDK tp gambar yang umie nak tunjukkan jap lagi ni time waktu petang...



Seminar ni diadakan pada 13 hingga 16 Jun 2012 bertempat di Teluk Dalam Resort, Pulau Pangkor, Perak...Umie dah samapai ek Pulau Pangkor ni dah beberapa kali dah...

Petang hari Jumaat..ada aktiviti Bina Semangat dan ada beberapa aktiviti tu umie baru 1st time tgk..hehehe...walaupun wat teambuilding dah 2 kali..dan ni kali pertama umie tgk aktiviti ni....




ni namanya Water of Spirit..ni pihak resort tu yang bagi nama..



Traffic jam


Flying Fox



Tarantula



Spider Web



Eight to Square



Atom Pole



A-Frame

nama-nama aktiviti ni semuanya resort yang bagi...mcm seronok pulak tgk diaorg main ni..hehehhe




No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...