Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, March 05, 2012

Sunset @Pantai Batu Manikar, Labuan

Assalamualaikum...

Satu pengalaman menarik di Labuan adalah menunggu matahari terbenam...
Labuan ni dikelilingi laut..so..sepanjang perjalanan pesisir pantai tu boleh singgah ambik gambar...

Hari pertama umie di Labuan...umie dah g tengok sunset kat Pantai Batu Manikar...xda orang pun..adala beberapa org..tp rasanya org local kot sb dia g mandi..then ada sorang ni main papan luncur air tu..tp memandangkan ombak x kuat..so..baru naik atas papan tu dah jatuh...hehhehe




ni umie tengah duduk relax kat pantai tu..



ni siap ambik gambar lagi..penat gak jadi model untuk kamera sendiri..hehhee



umie suka tengok view belakang tu...actually..yg kat belakang umie tu timbunan pasir dan dahan kayu yang dah mati dah...



so..inilah ruper sunset tu...cantik kan....subhanallah..


nota kaki:
kampung umie pun ada pantai gak..10 minit jalan kaki dah sampai tp xpernah pun nak g ambik gambar..hehehhe...then..kalau dah duduk kat pantai tu...tau-tau jer la...kena gigit oleh..apa nama sejenis serangga yg banyak kat pantai tu...masyaAllah...Tuhan jer la tau gatalnya lepas kena gigit..merenyam...huhuhu

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...