Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, February 06, 2012

BEST PHOTO CONTEST

Assalamualaikum...

dah lama umie x wat tag..

kali ni umie telah di tag oleh Monalea...




Syarat-syarat penyertaan simple je:


1. Buat satu entry yang bertajuk “BEST PHOTO CONTEST” by AkinAmar.

2. Letakkan banner contest di atas dalam entry korang tu dan linkkan terus ke entry contest ni.

3. Paling penting, upload gambar yang korang rasa gambar paling best yang menggembirakan bagi korang dan Lengkapkan slogan “ Saya rasa gambar saya best kerana……..”


4. Follow blog akin bagi memudahkan korang untuk mengikuti perkembangan contest ni. Tapi tiada sebarang paksaan ya.

5. Hah, korang jangan lupa pulak linkkan entry korang di ruangan komen ok.

6. Tag tiga orang kawan korang dan makesure diaorang tahu la. Baru meriah you'll. hee ^^

7. Korang dialu-alukan memberi pandangan tentang blog picisan akinamar ni. (Ini kalau rajin, tidak wajib ye kawan-kawan ;)

Tarikh Tutup Penyertaan : 03 March 2012 / 12.00pm

“ Saya rasa gambar saya best kerana semuanya happy dan sporting untuk menjadi pelakon tambahan kepada pengantin tu a.k.a bestfriend umie iaitu Quistina yang berkahwin dengan senior umie Samsi Bahrin..”

saya nak tag:


hadiahnya adalah LOMO



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...