Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, December 03, 2011

Lobster..

Assalamualaikum...

umie jarang bersiaran secara langsung di hujung minggu...
almaklumla, biasa masa dihabiskan tgk drama korea xhabis-habis...hehehe..
asal habis jer...tgk lak cerita korea lain..
tinggal lak berdua jer di rumah..lagi la xtau nak wat per...

Lobster??
pernah makan?
dulu harganya murah jer..sekarang ni dah cecah rm20 dan ke atas...jgn la ada sesiapa yang mengidam sb kdg nak dapatkan lobster ni pun susah gak...



siapa nak?? beli sendiri..hehehhe
ni time balik sarawak bulan 11 hari tu..
abg ipar yang belikan..
3 ekor rm40.00

hari tu umie wat masak kicap...sedap..
isinya manis sb fresh lagi kan..hehhe...
rasa nak makan lagi....tp nak g pasar borong mcm jauh jer dari Banting ni....heheheh








5 comments:

  1. 3 ikok, RM40. mahal juak owh. nyaman sik? haa. ya penting ya :p

    ReplyDelete
  2. @mr_abs

    nang nyaman...rasa udang...rasa ketam pun ada juak...

    ReplyDelete
  3. yobihhh besar juakkk.. p mek xpande mkn.. mek takut ngga hahahaha.. nwys.. cuba jak bj ya tek.. haha.. xsemestinya kecik jak pat pake.. polah kedak korset bh.. ekot saiz bdn dikpun jak.. hehe

    ReplyDelete
  4. perghhh.. best ni..
    kat sini mmg mahal kan..
    asben ckp time die offshore labuan aritu, menu harian aje lobster ni + rege sgggt la murah compare semenanjung ni..

    adesss, telan airliuq ajela..

    ReplyDelete
  5. ngot..hihihi..nyum2..an rebus cdun mk pun onyam gak su ow...ish2..(telan air liur saja)hihi..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...