Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, December 16, 2011

Arabian Style

Assalamualaikum...

Sungguh la ma tidak berupdate di sini...
kalau di kira-kira almost 3 weeks dah baru nak update blog...
kemalasan melanda...kerajinan berkurangan...
bukannya xda gambar dan idea nak update cuma sedikit busy di situ...

dah nak penghabis tahun 2011 ni byk la kursus dan aktiviti yang dibuat...
dan yang terbaru...just hari selasa lepas around the corner(corner rumah atau corner kedai..hehhehe)
PUSPANITA ofis umie ada wat Hi-Tea..biasalah nak meraikan org bersara dan bertukar...
dan tema pada majlis tu adalah Arabian Style...
xpernah umik nak mengimaginekan rupernya...
so far..semua ahli enjoy n sporting..ramai lak yang pakai jubah...almost semua peserta yang hadir pakai jubah...look nice..umie ni tiap2 hari pakai jubah so..xheran la org tengok sb still the same..hehhe
membebel jer byk yer..kalau gitu layan gambar jer la..itupun 4 keping jer umie leh upload kat cni...




ini adalah sebahagian dari ahli PUSPANITA bahagian umie...ramai pakat pakai baju jubah hitam..hitam itu menawan..hehhehe


ni lak Maizatul..member dok sebelah meja umie..1 unit ngan umie....


ni lak....hehhe...kak elin..dia jer yang pakai purdah gini hari tu..memang klakar la...walaupun dia tutup muka gini tp umie still boleh cam lagi...mcm cat woman kan..hehhe...
sporting giler..



dan akhir sekali...gambar tuan punya blog la kan..hehhe...
just simple...xreti nak vogue bagai..itupun dah cukup baik hubbyku itu bagi kebenaran pakai celak..kalau x kosong gitu jerla wajahnya..hehheh...
kali ni umie jahit sendiri baju jubah ni n gitu gak ngan selendangnya...
so kalau ada next event lagi...umie prefer jahit sendiri jer la...

ok, setakat ut jerla dulu yer..coming soon umei akan update pasal Langkawi lak yer..Rabu depan umie akan ke Langkawi....chaw chin chaw.....

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...