Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, November 11, 2011

My BestFriend Wedding

Assalamualaikum....

waahhhh..byk hari x update blog..bukan xda idea cuma kemalasan melanda sehinggakan blog pun x jenguk n then baru ada rasa nak update blog....
x sabar rasanya nak balik sarawak..
16.11.2011 ni  umie nak balik Sarawak..melawat ayah umie n g kenduri bestfriend umie kawin..
alhamdulillah tiap-tiap thn ada jer bestfriend umie kawin...
start dari umie 2009, Serimah 2010, next month Quistina 2011, last sekali marina???? yang last sekali tu status xda lagi..calon dah ada tp...dot..dot..dot..hehehe...ooo..marina?? bila lagi turn ktk tek??? can't wait to see you in the wedding dress..hehehe...

umie ramai bestfriend...bestfriend sejak dari tadika semua dah kawin n beranak pinak dah...
yang 3 org ni...bestfriend umie sejak form 1 sb dah bertukar ke sekolah lain..so..kawan pun lain...tp yang kawan time tadika tu sampai la ni..still kawan lagi...diorg memang best cuma we all x berpelung nak keluar selalu jer..balik kampung pun jarang jumpa sb masing2 dah ada komitment..tp email, fb, ym still jalan lagi..harus la bercontact guna tu kan..zaman dah moden...hehhe

ok...tu jerla utk hari ni...rasa x larat nak menaip dah ni...
ni pun just nak legakan tekanan kerja ckit ni...hujung thn gina la byk kursus nak kena wat...
sesiapa yang x cukup 7 hari berkursus dalam setahun tu..cepat2 la gi wat permohonan..ada sebulan lagi ni...
ok..kalau x percaya..try la baca Pekeliling Bil. 6 tahun 2005...kalau nak tau lebih lanjut..hehehe...



1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...