Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, December 10, 2009

SOMEWHERE...

Bismillah.....

Hari umie cuti...isnin dan selasa umie mc..so hari ni officially umie cuti...umie apply cuti tau..bukan EL yer..dah apply pun guna HRMISlast week lagi..siap bagi tau boss lagi..then mention yang bulan Disember ni...hari bercuti untuk umie....hehehehe....

kalu u all baca n3 ni..umie dah bertolak ke suatu tempat..biar la rahsia dulu tempatnyer yer..kalu mr. hubby izinkan barula umie publish kat sini...n3 yang umie wat ni pun kena minta izin mr. hubby tau...kena jaga gak la maruah hubby kesayangan ku itu........

hanya seorang je yang tau umie g mana walaupun boss umie sendiri pun tak tau...hahhaa..kalu sesiapa nak meneka tu silakan lah..hehhehe....

ok..that all...ok..mb dalam beberapa hari ni umie xkan update blog ni..so tunggu je la next n3 umie k...see ya...miss u all.....







Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

  1. sine tuju kitak umie..ndak mek berani berahsia indah tok eh. apa pun..hv fun okk

    ReplyDelete
  2. kak nor: hehehe..gimik jka ya..xda g cney2..just bercuti ke kuantan jak ri ya...hhahah

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...