Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, December 01, 2009

Satay Kajang Hj. Samuri

Bismillah....

Sapa pernah makan satay?? mesti pernah kan...sapa pernah makan satay kajang?? ni..pun mesti org dah gak.. soalan terakhir..sapa pernah g makan kat satay Kajang hj. Samuri...?? mesti ramai yang xpernah pegikan...biasanya org akan pegi kat cawangannya je..so ni la second time umie g makan kat sini...raya ketiga umie dan mr. hubby g makan tengahari kat sana...nasib baik la buka..tp kedainya x buka keseluruhan..biasala org raya lagi..umie lak nak makan kat sini time raya..hahaha


ni la jadual perniagaanya...kalu sapa-sapa nak g tu..pegi la time ni..
hari Jumaat dia lambat sikit buka tau..jgn lak tengahari Jumaat masa panjang tu nak g makan sini lak..g je la kat cawangannya je yer...


nila rupa bangunannya..kedainyer ni..tepi jalan je..senang je nak cari...


habis la..semua benda yang ada pamer kat kedai ni umie ambik..entah apa nama kenderaan ni pun umie xtau..hahahha


ni umie taula..ni namanya meriam...


ni pulak mcm kereta lembu ke kereta kudakan....

so..next n3 lak umie tunjuk apa yang umie makan kat sana k....
Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. hmm cakap pasal satay hj samuri nih saya baru jer upload pics masa makan kat shah alam baru2 ni. OK rasanye. Kuah dan sambal dia lain dari yang lain.
    Senang2 tu jenguk la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan je memanjang hehe terutama tempat2 makan menarik kat area johor maklum la orang JB tapi tempat2 lain pun ada.
    Jangan lupa yer follow blog saya TQ TQ bebanyak

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...