Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, December 01, 2009

Parit Sulong

Bismillah....

Biasanya kalu balik kampung umie akan exit Tol Pagoh dekat sikit..berbanding exit tol Yong Peng..sb x perlu nak patah balik...


Biasanya kalu dah lalu kat Parit Sulong ni..x dan nak singgah pasarnya..umie dan mr. hubby singgah kedai makan je sb time tu dah kul 8 lebih pagi..kena la singgah mengisi perut yang lapar dulu...

Samapai je rumah..My MIL ajak beli barang nak wat persiapan raya...so we all naik kereta kakak ipar g la ke Parit Sulong..Parit Sulong ni tempat feveret My MIL sb byk benda dia boleh nak beli kat sini...


umie bukannya nak beli barang pun tp tlg ambik gambar je la..hahhaa..suka tengok keledek byk gini..hehehe..mcm2 boleh masak ngan keledek ni....


Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...