Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, November 30, 2009

Papadom

Bismillah....

Sapa suka makan papadom..tengok la movie ni..hehehehe...xdala...
movie ni memang best..best lagi dari movie 2012 tu..hahhaa
cerita ni x boring..asyik nak tergelak jer..ada part sedih tu memang sedih la..
berjaya gak diaorg bawa watak tu..yang bestnyer saadom ni la...umie tengok watak dia mcm mr. hubby umie jer..seronok sgt..suka la...hehehe
watak miasara ni pulak memang sesuai la juga ngan perwatakan dia ni...


dalam dunia ni..wujud ke x seorang bapa seperti saadom tu??? biasanya org perempuan je berkelakuan gitukan..xpernah lagi umie tengok org laki gitu...entah mcm manala la kalu umie ada anak...mcm manala mr. hubby jaga anak dia...hahahha..
setiap individu ni ada cara yang berbeza kalu nak didik anak..movie ni beri byk teladan kepada kita semua..x rugi kalu tengok..kalu la ada PAPADOM 2..hehehe...boleh gitu?
so kepada sesiapa yang x pernah tengok lagi...jom la tengok...

hari ni, umie asyik nak promote movie jer..ada 1 lagi movie yang umie x tengok lagi...so next n3 umie akan cerita pulak pasal movie tu yer....

see ya.....


Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...