Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, November 01, 2009

Lahirnya cute boy no name yet...

Bismillah.....


hehehehe.....apala tajuk n3 umie kali ni...xtau dah nak letak tajuk apa...ni la n3 ke 5 yang umie wat dan kebanyakannya auto publish je....
Hari ni tadi..sabtu, umie g melawat anak saudara umie yang baru bersalin anak ke 2 ni...syukur alhamdulillah..kali ni baby boy..so sepasang dah anaknya...bestkan..


bila umie nak ada baby ni yer...so cute...umie suka baby kecik gini lagi pun umie boleh uruskan sb dah biasa dah dengan anak saudara umie..biasanya anak kakak umie pun biasa gak umie tukarkan lampin, baju...pernah gak mandikan dia org time kecik gini...


baby ni xda nama lagi..baru je 1 hari umurnya...umie dan mr. hubby stp sabtu akan keluar bersarapan di luar then dah alang-alang keluar..so umie dan mr. hubby singgah la melawat anak saudara umie ni yang baru je lepas bersalin jam 1208 pagi 31/10/2009...dia ni penutup bulan 10 then umie lak pembuka bulan 10(1/10/1981)....


lama gak umie dan mr. hubby dok kat hospital ni..memandangkan suaminya balik rumah dan kemas barang...umie dan mr. hubby sampai kul 1230 tengahari dan dia pun nak nak keluar gak petang tu..so tunggu je la dia keluar terus..boleh gak tolong pegangkan anaknya dan mr. hubby pun boleh bawakan barang-barangnyer...bisalah kan...kalu dok jauh dari mak ayah ni...keluarga terdekat umie je la yang ada....sepanjang balik ke rumah anak saudara umie ni..umie yang tolong dukungkan..rasa mcm dah ada anak sendiri je..alangkah bagusnyer umie time gini umie dah ada anak...xper la..umie still boleh bersabar lagi...insyaAllah...ada la rezeki untuk umie lepas ni yer...kawan-kawan doakanla rezeki untuk umie menimang cahaya mata dan sekiranya umie blm ada rezeki untuk umie..umie pun x kisah kalu nak ambik anak angkat..rasa mcm sebak la pulak...



Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...