Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, November 10, 2009

happy birthday....10 November 2009

Bismillah...

hari ni 10 November 2009...genap la usia blog umie ni setahun...
dalam usia setahun ni..byk gak la halangan umie nak create blog ni...

:minimo_07:
dari xtau apa-apa pasalblog dan dok godek-godek..baca blog org dan akhirnya...wujud la jugak blog ni...dengan background warna biasa kepada background yang ok sikit..dan sekarang ni kira advance la jugak..mcm2 gambar dah umie tempek kat sini...backgound pun dah banyak kali tukar..almaklumla..kalu dah tau tu..makin la tangan ni gatal nak tukar-tukar..
:minimo_25:
sblm ni pernah gak la blog ni jadi kucar kacir, huru hara dan sampaikan umie privatekan sekejap nak betulkan balik coding nyer...nasib baik la tau mana kesalahannya...kalu tidak maunyer umie dah tukar nama blog dari UMIKGADISMELANAU kepada UMIKGADISMELAYA...hehhee...boleh gitu....?:minimo_18:
:minimo_28:
dalam masa setahun ni baru ada 54 org follower...thanks to all folllower umie sb still nak jadi follower kepada blog umie yang x seberapa ni....almaklumla...mengarut dan mencarut je byk...hahha...tp alhamdulillah..setakat ni umie xda lagi la wat n3 sentap bagai...kalu sesi nak meluahkan perasaan yang x puashati tu..mungkin adala kot..tp tu semua luahan umie...
:minimo_19:
from now..umie nak improve kan lagi blog umie ni la..nak cantikkan lagi biar ramai yang datang jenguk..ringankan sikit keberatan blog ni supaya senang nak loading dan x perlu la korang nak loading lama..buka blog umie ni..semuanya umie kena pertimbangkan dari sekarang dan hopefully...lepas ni...byk la n3 umie kena wat..harap2 xdala miss 1 hari pun nak update blog ni melainkan kalu ada kerja yang urgent sampaikan xleh nak update blog ni...i`m sorry k...
:minimo_26:
so..akhir sekali..happy birthday blog UMIKGADISMELANAU....sampai bila2 pun akan jadi gadis melanau walaupun berkahwin dengan jejaka melaya....hehhehe..see ya.....
:minimo_01:

Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...