Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, November 15, 2009

A&W

Bismillah....

Jumaat lepas..waktu rehat tengahari kan panjang..then...umie dengar Pn. Rohana dan Hamidah nak g Alamanda naik bus...so, umie mcm teringin gak nak join diaorg..so...awal pagi dah umie minta izin dari mr. hubby then dia pun izinkan..kalu naik bus..takut sampai ofis lambat so, mr. hubby izinkan umie bawa kereta...yaaahhhhoooo...thanks mr. hubby...


sampai je alamanda..perut umie pun dah berkeroncong then minta diisi sbnya umie pagi tu just makan berapa ketul cekodok je..tu pun cekodok rm1 tu pun xbis...sejak akhir-akhir ni umie kurang makan sikit..makan nasi pun kurang..maybe sb byk kerja dan makan pun x menentu dan kadang2 menyebabkan gastrik..
we all g makan kat A&W..umie makan chicken sandwic dan tapau ayam goreng..Pn. Rohana dan Hamidah lak makan ayam goreng..diaorg kata sedap..that why la umie tapau..takut kang umie teringat-ingat lak ayam goreng tu nanti..hehhehe


ni lak time we all kat goggles..hehhe...2 org ni...ada je la dibelek nyer..kalu rasa nak beli terus grap...hehehhe....umie lak ke goggles sb nak beli stokin...then..jalan-jalan...cari baju...ke Parkson then jumpa la blouse..Pn. Rohana pun beli blouse gak..gitu gak ngan umie...kitaorg beli blouse ladylike...kul 230 we all pun balik la..nasib baik la x jam seperti biasa..masuk ofis pun tepat pada waktunya...lain kali kita g alamanda lagi yer.....

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...