Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, November 30, 2009

2012


saper pernah tengok cerita ni...samada tengok kat panggung wayang, dvd, cd ker...x kisahla...meh komen sikit...
sblm tu..nak dengar tak komen umie..umie dah tengok gak movie ni mlm tadi tp....mcm x best jer....walau pun umie tengok dvd kat rumah siap ada subwoofer dah macam kat panggung wayang tp..ceritanya still x best gak umie tengok..tak tau la u all tengok best ke x...
boleh pulak umie ke hulu ke hilir ke dapur..sb ceritanya x menarik perhatian umie..hehehe...
lepas tengok cerita tu..umie sambung lak movie lain yang lagi best..next n3 umie story pasal movie tu lak yer...tungggguuuuuuuuuuuu..



Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...