Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, November 06, 2009

1 minggu

Bismillah....

1 minggu dah ker? biar betul.....!!!!
hehehhee...wat suspen je tajuk n3 ni...hahahhahaha
sebenarnya..dah 1 minggu dah umie tukar ke Unit Latihan ni..
dan dah byk perkara dan benda umie belajar....
dan dah byk juga la recycle paper dan surat umie dah buat...hehehhe
cepat betul masa berlalu...
dalam masa 1 minggu ni dah byk juga perkara yang berlaku

so far....so good...umie boleh blajar
dan now...umie tengah bantu boss umie siapkan program untuk Induksi Khusus this 16 until 19 November di Woodvalley Village, Sg. Congkak...

Nasib baikla mr. hubby umie lepaskan umie g jadi urusetia kurus tu...tp bersyarat....biarla umie dan mr. hubby je yang tau...apa syaratnya...alhamdulillah....thanks abang....



Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

  1. best dekat unit latihan. teringat kenangan di INTAN Sarawak dolok.

    ReplyDelete
  2. lea: nang best..kmk suka kerja kedak tok..mun kmk gik bujang tek maok jak kmk outstation jak jak...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...