Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, October 31, 2009

Selamat Tinggal....

Bismillah....

N3 kali ni nak cerita pasal salah seorg PPT N27 umie ni dah dinaik pangkat ke N32...dia ni namanya Pn Norkumala tp panggil Pn Nor je...Pn Nor ni baru lagi kat Cawangan umie..xsampai pun setahun..sebelum ni dia pernah ambik cuti sambung belajar dan diletakkan di bawah pool(jawatan kumpulan) JPA..habis je dia blajar terus di postingkan ke ofis umie sekarang ni...Pn ni...muda umie setahun je dari dia...maksudnya baru berumur 29 thn tp dah naik N32..
Dia ni merendah diri sgt..kalu time bermsg dengan dia..dia selalu membahasakan diri dia kakak..sb dia kata..kalu luar waktu pejabat tu panggil je la dia Kak Nor atau Nor je..kalu kat ofis pun dia x kisah kalu panggil gitu...tp memandangkan umie dah terbiasa panggil Puan...so panggil Puan je la...
Hari Jumaat lepas adalah hari last dia di ofis umie...dia telah bertukar ke JAWI KL..sb memandangkan suami dia kerja KL, dia pun minta la tukar ke KL...Kesian gak umie tengok dia ni...dah la x da lesen kereta.. fobia lak tu nak bawa kereta....Pn Nor ni ada pengalaman yg dia xleh nak lupa time dia tengah blajar driving kat salah sebuah institut memandu...dia ni nyaris nak terjatuh dalam sungai time dia tengah blajar driving dan sejak dari hari tu la dia x berani nak drive kereta lagi dah....kesian dia...
Byk gak la umie tau pasal dia ni...biasalah kan umur pun x jauh beza dan umie akan simpan sampai bila-bila pasal rahsia hari tu ye Pn Nor...Kesian Pn ni tau...
Anyway...umie doakan semoga Pn lebih bersemangat lagi di tempat baru....


umie nak minta maaf kalu ada salah dan silap umie sepanjang kita bekerjasama...umie tukar ke unit lain...dan dia pulak tukar ke jabatan lain....anyway....TAHNIAH!!!



nota kaki:time ni baru bis makan pizza Domino..en azman yang blajan..thanks en man then tahniah sb dah naik pangkat ke KR38.....

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...